Servicii

Ce facem 27629089_960766837409630_2374889069587267958_o-750x458

Proiectare 3D

Prima etapa de materializare a CASEI VISURILOR este proiectul. Lucram repede, lucram bine, lucram cu profesionalism si dedicare.

Proiectul dumneavoastra va fi unul real , cu produse reale si in limita bugetului alocat. Pe masura posibilitatilor vom cauta solutii viabile pentru orice ambient si pentru orice buget. Oferim solutii si proiecte pentru clienti pretentiosi care asi doresc ca realitatea sa fie intocmai ca in visul lor.

Contactati-ne pentru a va convinge. Cu ajutorul nostru proiectul dumneavoastra se va transforma din VIS in REALITATE.

Ce facem montaj_usi_hale-750x458

Montaj Usi/Parchet/Mobilier

Orice proiect trebuie pus in opera. Orice amanunt este important pentru reusita. de aceea oferim consultanta specializata in alegerea usilor, a parchetului si a mobilierului.

Producatori de elita va pun la dispozitie, prin noi, produse personalizate care sa ofere stil si calitate proiectului dumneavoastra. Cu echipe de montatori cu experienta si seriozitate vom finaliza lucrarea in asa fel incat VISUL dumneavoastra sa devina REALITATE.

LUCRATI CU NOI. Experienta noastra de peste 10 ani in domeniu isi va spune cuvantul. Contactati-ne. Va vom pune la dispozitie produsele si experienta noastra.

Ce facem 32

Transportul produselor comandate

Ca orice firma care se respecta si isi respecta clientii, oferim servicii complete: design 3D, produse prsonalizate, transport si montaj. Asadar contactati-ne cu incredere daca doriti ca VISUL dumneavoastra sa se materializeze cat mai repede, cat mai real si cu cat mai putina pierdere de timp si de fonduri.

Suntem alaturi de voi de la inceput pana la final. Contactati-ne si va vom demonstra ca meritam increderea dumneavoastra de la VIS la REALITATE.